Για να διασφαλίσουμε πως η DOOR Τraining & Consulting θα συνεχίσει να είναι κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης, έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες διεθνώς, πολλές εκ των οποίων αντιπροσωπεύουμε κατ'αποκλειστικότητα σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με ειδικούς, συγγραφείς και εξειδικευμένους σε διάφορα θέματα από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε λύσεις που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίες λύσεις που έχουν αξιοποιηθεί από πλήθος εταιρειών σε διεθνές επίπεδο.

 

gtd

Το Getting Things Done (GTD©) αποτελεί μια μεθοδολογία διαχείρισης ροής εργασιών, που έχει βοηθήσει εκατομμύρια στελέχη και επιχειρήσεις να μετατρέψουν το χάος σε τάξη, αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητά τους. Το εργαστήριο GTD© - The art of stress-free productivity είναι το δημοφιλέστερο στην κατηγορία του.

 

PIL Logo

Αντιπροσωπεύουμε την κορυφαία μεθοδολογία δημιουργίας κουλτούρας δέσμευσης, για την επίτευξη αποτελεσμάτων (Accountability) της εταιρείας Partners In Leadership. Προσφέρουμε τρία workshops με βραβευμένο εκπαιδευτικό υλικό (Ελληνικά & Αγγλικά):

 

ROI logo

H συνεργασία μας με το ROI Institute και την ομάδα του Dr. Jack Phillips αποτελεί μια από τις κορυφαίες συνεργασίες μας. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη μεθοδολογία μέτρησης της απόδοσης της εκπαίδευσης και ενεργειών HR. Προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα το workshop Proving the value of Training & HR. Μάθετε περισσότερα για την ROI Institute στο roiinstitute.net.

 

Jolles Logo

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Jolles Associates, Inc. Rob Jolles, είναι συγγραφέας τριών βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και ένας ομιλητής που τυγχάνει μεγάλο σεβασμό στις ΗΠΑ. Στην περίπτωση της Xerox Corporation ανέπτυξε μια πολύ αποτελεσματική, προβλέψιμη και επαναλαμβανόμενη μέθοδο πωλήσεων. Τα τελευταία 15 χρόνια η Jolles Associates δημιούργησε μια εντυπωιακή λίστα πελατών που περιέχει πολλές από τις εταιρείες που συμεριλαμβάνονται στον κατάλογο Fortune 500. To εργαστήριο συμβουλευτικής πώλησης (Customer Centered Selling) είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες μεθοδολογίες συμβουλευτικής πώλησης διεθνώς, μάθετε περισσότερο στο jolles.com.

 

core str

Το εργαστήριο εκπαίδευσης Core Strengths – Results through relationship σας βοηθάει να ανακαλύψετε τα δυνατά σημεία του εαυτού σας και των μελών της ομάδας σας. Βελτιώστε τη συνεργασία και την επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες (δείκτης σχέσεων ομάδας RQ - Relationship Intelligence).

 

Silega logo

Συνεργαζόμαστε με τη SILEGA για την υλοποίηση εργαστηρίων Business Simulations στους τομείς: Πωλήσεων, Ηγεσίας, Λήψης αποφάσεων, Διαχείρισης Έργων, Talent Management, Change Management, Coaching, Process Management.

 

dwlogo

Η μεθοδολογία DialogueWORKS® βοηθάει τους πελάτες να επιτύχουν αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να χτίσουν μια στέρεη κουλτούρα σεβασμού και θετικών σχέσεων. Προσφέρονται τα προγράμματα Real Talks®, Real EQ® και Performance Works® που ενισχύουν την αποτελεσματική επικοινωνία. Στηρίζονται στο best seller βιβλίο Real Talk, του John R. Stoker. Μάθετε περισσότερα στο dialogueworks.com.

 

CELEMI logo

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία CELEMI και προσφέρουμε στην Ελλάδα τα κορυφαία προϊόντα business simulations (Serious games for learning & change).