Η DOOR Training & Consulting διαθέτει μια σειρά από πιστοποιήσεις και συνεργασίες, που διασφαλίζουν την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και την διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα (ROI). Η ποιότητα των διαδικασιών μας διασφαλίζεται από το πρότυπο ISO ενώ η αναγνώρισή μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της PEOPLECERT αλλά και άλλων φορέων δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη σας να αποκτήσουν τις κορυφαίες πιστοποιήσεις της αγοράς.

 

Πιστοποίηση tuv

Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Το πρότυπο ISO 9001 μπορεί να εφαρμόζεται από οποιονδήποτε οργανισμό θέλει να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, ενώ είναι το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης.

 

ITIL ATO logo small

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο από τη PEOPLECERT για το για τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα του ITIL®: 

ITIL certification schemeITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

  pistopoiisi sis sigma

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο από τη PEOPLECERT και προσφέρει σε Ελλάδα & Κύπρο τις παρακάτω πιστοποιήσεις για τη καταξιωμένη μεθοδολογία Lean Six Sigma:

 

ROI logo

H συνεργασία μας με το ROI Institute και την ομάδα του Dr. Jack Phillips αποτελεί μια από τις κορυφαίες συνεργασίες μας. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη μεθοδολογία μέτρησης της απόδοσης της εκπαίδευσης και ενεργειών HR. Ως πιστοποιημένος Partner του ROI Institute, προσφέρουμε στην Ελλάδα το workshop Proving the value of Training & HR.


Πιστοποίηση mspa

Η εταιρεία μας είναι μέλος του Mystery Shopping Providers Association (MSPA), του κορυφαίου φορέα σχετικά με την αξιολόγηση παρεχομένων υπηρεσιών (Mystery Shopping). Στα πλαίσια της πιστοποίησής μας από την MSPA διαθέτουμε πιστοποιημένους μυστικούς επισκέπτες (Mystery Shoppers).


Πιστοποίηση peoplecert

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Peoplecert για τα παρακάτω θέματα. Προετοιμάζουμε τα στελέχη σας με εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την απόκτηση των παρακάτω πιστοποιήσεων.

  • ISO 20000: Information Technology Service Management Foundation
  • ISO 27000: Information Security Management Foundation
  • ISO 9001: Quality Management Foundation
  • ISO 14001: Environmental Management Foundation
  • ISO 22000: Food Safety Management Foundation

 

Πιστοποίηση csma by acta

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της ACTA για τη πιστοποίηση Certified Secretaries Management Assistants (CSMA). Η πιστοποίηση προσφέρεται από την ACTA που αποτελεί τεχνοβλαστό (εταιρεία spin off) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε βοηθούς διοίκησης.