Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική κοινωνική ευθύνη (Social Responsibility) είναι η βάση για όλους τους τομείς της εταιρικής μας ταυτότητας. Ως ειδικοί στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, αναζητούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις που όχι μόνο τους οδηγούν στην τελειότητα αλλά θέτουν ένα πλαίσιο αρχών που διέπουν τη λειτουργία μας, όπως η τιμιότητα, η ποικιλία στους ανθρώπους, ο σεβασμός, η ευθύνη και η ξεκάθαρη επικοινωνία. Δεσμευόμαστε στην προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων και σε αρμονική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Πραγματικά ενστερνιζόμαστε αυτές τις αρχές στη ζωή μας και ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες και προμηθευτές μας να τις εφαρμόζουν και εκείνοι.

 " Άνοιγμα της DOOR σε έναν πιο πράσινο κόσμο "

recycle

Πιστεύουμε πως μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε με δύο τρόπους για να κρατήσουμε χαμηλά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και να περιορίσουμε τη χρήση της ενέργειας – αναθέτοντας την εκπαιδευτική διαδικασία για τους πελάτες μας και περιορίζοντας το οικολογικό ίχνος του ίδιου μας του οργανισμού. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο μας, οι πελάτες μας μπορούν να αναθέσουν όλη την εκπαιδευτική διαδικασία, ξεκινώντας από την ανάλυση απαιτήσεων, την ανάπτυξη του προγράμματος, την εφρμογή του, την καθοδήγηση μέχρι και την αξιολόγηση μετά το πέρας του. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνουν πολλά ταξίδια που θα έπρεπε να γίνουν αν έκαναν την ίδια διαδικασία από μόνοι τους.

Ενθαρύνουμε επίσης τη χρήση του e-learning και mobile learning συστήματός μας που μειώνει ακόμα περισσότερο το οικολογικό μας ίχνος. Εμπλεκόμαστε επίσης σε φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στα κεντρικά μας γραφεία και ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες και προμηθευτές μας να ακολουθούν το ίδιο μοντέλο εφαρμόζοντας απλές μεθόδους και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας:

  • on-line συναντήσεις και video-conferences αξιοποιώντας τη πλατφόρμα Web Meetings της εταιρίας μας
  • εκτύπωση διπλής όψεως
  • ανακύκλωση χαρτιού και σκουπιδιών
  • ανακύκλωση μπαταριών στα γραφεία μας (συνεργασία με Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρονικών Στηλών - ΑΦΗΣ)

Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρονικών Στηλών

Πολυπολιτισμικότητα (diversity)

Υποστηρίζοντας την ίση ευκαιρία στην εργασία, υποστηρίζουμε ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες και κοινωνικά υπόβαθρα να συμμετάσχουν στο δίκτυο μας. Στα κεντρικά μας γραφεία σχεδόν το μισό προσωπικό είναι γυναίκες όπως η Αντιπρόεδρος μας, ενώ πολλά γραφεία του διεθνούς δικτύου μας διοικούνται από γυναίκες (CEOs, MDs). Είμαστε περήφανοι που το δίκτυο της DOOR ποικίλει πραγματικά.

Εσωτερικά προγράμματα

  •  DOOR Πρόγραμμα Ηθικής Επίγνωσης
  •  DOOR Πρόγραμμα Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας

Εσωτερικά προγράμματα της DOOR για Ηθική και Προστασία του Περιβάλλοντος τα οποία είναι υποχρεωτικά για κάθε νεοπροσλαμβανόμενο και πρέπει να παρακαλουθούνται σε τακτικά διαστήματα από όλους τους εργαζόμενους. Επιθεωρούνται και αναθεωρούνται συνεχώς.

Υποστήριξη μη-κερδοσκοπικών προγραμμάτων

Στην Ελλάδα υποστηρίζουμε μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα με στόχο την δωρεάν εκπαίδευση ανέργων ή φοιτητών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω ενέργειες που γίνονται σε ετήσια βάση:

  • υποστήριξη με δωρεάν εισηγήσεις του ετήσιου συνεδρίου της ομάδας φοιτητών της EESTEC
    μη κερδο 1

Doctors without borders

Η ομάδα DOOR Greece ενισχύει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες εκπαίδευσης στα στελέχη του οργανισμού, σε θέματα όπως επικοινωνία, εξυπηρέτηση δωρητών.

Δωρεάν Webinars την περίοδο της πανδημίας COVID.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρώτης καραντίνας (Μένουμε Σπίτι), προσφέραμε δωρεάν Virtual Webinars σε επίκαιρα θέματα. Περισσότερα από 2.500 Στελέχη Επιχειρήσεων μας εμπιστεύτηκαν αγκαλιάζοντας αυτή την πρωτοβουλία μας.

Συνεργασία με την  actionaid

Η ομάδα της DOOR στην Ελλάδα υποστηρίζει το έργο της Action Aid της οποίας τα στελέχη άλλωστε μας έχουν εμπιστευτεί για την εκπαίδευσή τους. Είμαστε ανάδοχοι της Vestine απο το Γκιτέσι της Ρουάντα:

Vestine

Kinder krebs hilfe mainz

Τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία στηρίζουν το Νοσοκομείο Αντιμετώπισης Παιδικού Καρκίνου στο Mainz της Γερμανίας (Kinder Krebs Hilfe Mainz).