call us +30 210 9210734

Σκοπός Σεμιναρίου

Η εκμάθηση των βασικών αρχών Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων.

Το σεμινάριο Απευθύνεται

Η εκμάθηση των βασικών αρχών Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων.

Διάρκεια Σεμιναρίου

Το σεμινάριο διαρκεί 16 ώρες

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Σεμινάριο

Η συμμετοχή στο σεμινάριο προϋποθέτει επαγγελματική εμπειρία.

Συνοπτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου

  • Επίσημο πρόγραμμα Ε.Φ.Ε.Τ.
  • Εισαγωγή,
  • Κίνδυνοι τροφίμων και πηγές προέλευσης,
  • Τρόποι επιμόλυνσης,
  • Αλυσίδα ψύξης,
  • Ευαλλοίωτα τρόφιμα και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού,
  • Ατομική υγεία και υγιεινή,
  • Καθαρισμοί και απολυμάνσεις,
  • Έλεγχος ξενιστών/απεντομώσεις και μυοκτονίες,
  • Ευθύνες επιχειρήσεων και τήρηση αρχείων,
  • Παραλαβή τροφίμων,
  • Αποθήκευση,
  • Προετοιμασία και θερμική ή άλλη επεξεργασία,
  • Χειρισμοί μετά την επεξεργασία,
  • Επαναλήψεις, προβολή επαναλητπικού DVD/VIDEO, Στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να ενσωματωθούν και Εξετάσεις που για τους επιτυχόντες συμμετέχοντες θα οδηγήσουν σε πιστοποιητικό/βεβαίωση από Ε.Φ.Ε.Τ. ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Συνοπτικό Πρόγραμμα 5 επιπλεόν ώρες για εξειδίκευση βασικών κανόνων υγιεινής τροφίμων στις πρακτικές της επιχείρησης (παρουσίαση του συστήματος με τον οποίο λειτουργεί η επιχείρηση για την ασφάλεια των τροφίμων, επεξήγηση των αρχών HACCP και του τρόπου εφαρμογής τους).

Μεθοδολογία Υλοποίησης Σεμιναρίου & Οπτικοακουστικά Μέσα

Πριν την έναρξη του προγράμματος ειδικά ερωτηματολόγια ανάλυσης αναγκών αποστέλλονται σε όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες προκειμένου να γίνει η καταγραφή των εξής στοιχείων:

  • Ακαδημαϊκό Υπόβαθρο

  • Επαγγελματική Εμπειρία στην προηγούμενη καριέρα

  • Τρέχουσα θέση στην Επιχείρηση

  • Προσδοκίες που επιθυμείτε να καλύψει το σεμινάριο

  • Άλλες παρατηρήσεις σχετικά με την υλοποίηση του Σεμιναρίου

Έντυπο Υλικό

  • Σημειώσεις Εισηγητή και Βιβλίο του Εμπορίου.

Έχετε κάποια απορία;

line phone

Καλέστε μας στο

+30 210 9210734