call us +30 210 9210734

plato

"Η ομαδικότητα είναι ατομική δεξιότητα"

H εταιρία μας εξειδικεύεται στην οργάνωση βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων Team Building τόσο σε εξωτερικούς χώρους (OutDOOR) όσο και σε εσωτερικούς χώρους (InDOOR). Το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι εκτός από τις καινοτόμες δραστηριότητες που πλαισιώνουν τα προγράμματα Team Building γνωρίζουμε πολύ καλά τα μυστικά της εκπαίδευσης και ανάπτυξης ενηλίκων, διαθέτουμε αποκλειστικές αντιπροσωπείες κορυφαίων εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενώ παράλληλα είμαστε πιστοποιημένοι από το ROI Institute για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων που εξασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα (Training ROI). Εκπαιδεύουμε μεγάλο αριθμό στελεχών σε διεθνές επίπεδο σε εταιρίες όπως Abbvie, Harley Davidson, Sony, Phillip Morris, IBM, Accenture κλπ. ενώ είμαστε ανάμεσα στους Most Preferred Traning Providers της Microsoft σε διεθνές επίπεδο.

Στην Ελλάδα έχουμε διοργανώσει περισσότερα από 180 προγράμματα Team Building για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους. Διαθέτουμε συνεργάτες σε όλη τη χώρα προσφέροντας δραστηριότητες στη φύση (Rafting, Ιππασία, Τοξοβολία, Εναέρια περάσματα, Rappel κλπ.) αλλά το μεγάλο μας όπλο είναι οι δραστηριότες και τα παίγνια που σχεδιάζει η εξειδικευμένη ομάδα των στελεχών μας προκειμένου να καλύψουμε τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε εκπαίδευσης-εκδήλωσής σας.

Τα Team Building events της εταιρίας μας καλύπτονται απο φωτογραφική κάλυψη ενώ προσφέρουμε και λήψεις με Drone. Πολλές δραστηριότητες σχετίζονται με δοκιμασίες των οποίων το αποτέλεσμα καταγράφεται με Drone. Πατήστε εδώ για να δείτε σχετικό Video. Μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες απο τα Team Building events μας στην σελίδα μας στο flickr.

Πατήστε εδώ για να δείτε videos από Team Building δραστηριότητες της εταιρίας μας. Προκειμένου να σας δώσουμε το password για να δείτε τα Video παρακαλούμε καλέστε στο 210 9210734.

team building2

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν σε βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα Team Building αλλά και σε υποστήριξη εκδηλώσεων-δράσεων της εταιρίας σας, με στόχο :

 • Tην ενίσχυση της συνεργασίας-ομαδικότητας των μελών
 • Τη δημιουργία κοινού οράματος και αξιών της ομάδος
 • Την ανάπτυξη εταιρικής-τμηματικής στρατηγικής
 • Την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την ομάδα
 • Τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης (high trust relationships)
 • Την ενίσχυση του ατομικού αλλά και ομαδικού Accountability
 • Την αντιμετώπιση και τη διοίκηση αλλαγών (Making Change Happen - Embracing Change)
 • Την ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας
 • Την Διαχείριση κρίσεων (Crisis Management)
 • Την ενίσχυση δεξιοτήτων καινοτομικής σκέψης (Creative thinking) και επίλυσης προβλημάτων (Problem Solving)
 • Την διατμηματική Συνεργασία
 • Τη συνεργασία στελεχών διαφορετικών εταιριών ομίλου
 • Την ενίσχυση συνεργασίας στελεχών μετά από συγχωνεύσεις εταιριών/τμημάτων
 • Την διασκέδαση και τη σύσφιξη σχέσεων

team building3

Mεθοδολογία Σχεδιασμού και υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων/δράσεων

Η βιωματική εκπαίδευση όπως και κάθε άλλη εκπαίδευση έχει σαν στόχο την αλλαγή συμπεριφορών, στάσεων, πιστεύω καθώς και τη βελτίωση δεξιοτήτων των στελεχών που συμμετέχουν. Η μεθοδολογία μας αποτελείται από συγκεκριμένα βήματα που είναι τα εξής:

Βήμα 1: Ανάλυση εκπαιδευτικών αναγκών (Training Needs Analysis - TNA)

Ξεκινάμε με τη διαδικασία που θα μας δώσει τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψιν προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά απότελέσματα από την εκπαίδευση-δράση. Τα βήματα σε αυτό το στάδιο είναι τα εξής:

 • Συνάντηση με τους Training Stakeholders (f2f) και καθορισμός των δεικτών επιτυχίας του προγράμματος (Business Impact measures)
 • Καταγραφή των αναγκών αλλά και του προφίλ των συμμετεχόντων στην εκπαίδευση-δράση αξιοποιώντας:
  • Web Surveys ή άλλου τύπου ερωτηματολόγια διαθέσιμα για Η/Υ, Tabletts, έξυπνα κινητά αλλά και σε hard copy.
  • Συνεντεύξεις (f2f ή τηλεφωνικές)
  • Focus Groups
 • Κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα συστήματα ανατροφοδότησης (feedback), αξιολόγησης, και διοίκησης της απόδοσης της εταιρίας σας.
Ανάλογα με τo επίπεδο της ανάλυσης αναγκών που μας ενδιαφέρει να υλοποιήσουμε αξιοποιούνται και τα αντίστοιχα εργαλεία όπως:
Τα στελέχη μας είναι πιστοποιημένα στα παραπάνω εργαλεία και έχουν εκπαιδευθεί στο εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα.

team building4

 

Βήμα 2: Σχεδιασμός και οριστικοποίησης της δομής του εκπαιδευτικού προγράμματος - δραστηριοτήτων

Με βάση τα αποτελέσματα της διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών επιλέγουμε και σας κοινοποιούμε τη καταλληλότερη δομή του προγράμματος (inDOOR, OutDOOR, Blended Team Building) τη θεματολογία καθώς και τις δραστηριότητες που θα τη πλαισιώσουν. Ακολουθεί συζήτηση με τους Training Stakeholders της εταιρίας σας και στη συνέχεια επιλέγεται το γεωγραφικό σημείο και οι εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθεί η εκπαίδευση και οι δραστηριότητες (activities).

team building5

Βήμα 3: Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος - δραστηριοτήτων

Είμαστε ειδικοί στη βιωματική εκπαίδευση καθώς και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Συμμετέχουμε στα μεγαλύτερα συνέδρια διεθνώς και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Οι εκπαιδευτές μας - coaches διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εκπαίδευση και οι δραστηριότητες συνδυάζουν τη μάθηση με τη γνώση. Αποτελεί τμήμα της φιλοσοφίας μας η φράση "Ότι έμαθα παίζοντας δεν το ξέχασα ποτέ...".  Διαθέτουμε συνεργάτες σε όλη τη χώρα και έχουμε επιλέξει σημεία υλοποίησης των δραστηριοτήτων που χαρακτηρίζονται από φυσική ομορφιά αλλά και τις υποδομές για να εξυπηρετήσουν ακόμη και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.
 
team building6

 

Βήμα 4: Παρακολούθηση του Business Impact

Στο τελευταίο αυτό στάδιο παρακολουθούμε την πορεία των αλλαγών που προκάλεσε η βιωματική εκπαίδευση. Οι σύμβουλοι της εταιρίας μας, σας υποστηρίζουν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των πλάνων δράσης (Post Training Action Plans).
team building7
 
 
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρία μας, διοργανώνει και Corporate Games είτε μεταξύ διαφορετικών ομάδων εταιριών είτε ενδοεταιρικά μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων της ίδια εταιρiας ή ακόμη και διαφορετικών εταιριών του ιδίου ομίλου. Περισσότερα από 2500 Στελέχη επιχειρήσεων της χώρας μας έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα στα πρωταθλήματα Basket και Mini Soccer της εταιρίας μας.

Ολοκληρωμένος κατάλογος σεμιναρίων

Έχετε κάποια απορία;

line phone

Καλέστε μας στο

+30 210 9210734